Waarom Helder?

 
U kunt kiezen uit 3 van onze

Servicepakketten

Helder Hypotheek kijkt verder

U geniet met volle teugen van uw huis en haard. De hypotheek is prima geregeld en u ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Een heel terecht idee als u uw financiële zaken overlaat aan Helder Hypotheek.
Wij kiezen voor een hechte relatie met onze klanten waarbij een helder advies centraal staat, en niet de verkoop van financiële producten.
Vanuit dat standpunt ontwikkelden wij Helder Hypotheek Horizon© eerlijke heldere servicepakketten om uw financiële situatie up-to-date te houden, voor nu en in de toekomst.

Waarom kiest u voor Helder Hypotheek?

Wij hebben een moderne en complete aanpak, dat onderscheidt ons van andere hypotheekadviseurs. Wij kijken zorgvuldig en kritisch naar uw wensen en mogelijkheden en bieden u de meest passende en voordelige producten aan. Bovendien, en dat maakt onze dienstenaanbod bijzonder, kunt u voor hulp bij het invullen van uw belasting- of voorlopige aanslagen bij ons terecht. Dat is een stuk gemakkelijker voor u omdat wij, met uw gebruik van de speciale Helder Digitale Klantenmap, al veel van uw financiële situatie in beeld hebben. Bovendien zijn wij al jaren actief in de financiële wereld en hebben veel vakkennis voor u in huis. Daarom dus!

Wanneer is advies nodig?

Persoonlijke en maatschappelijke ontwikkelingen kunnen van invloed zijn op uw financiële situatie.
Kijk naar de levenslijn van Frank en Mirjam, en ervaar de vele momenten waarop het van belang is om contact te hebben met uw financieel adviseur.
Het is goed om alert te blijven en geadviseerd te worden door iemand met verstand van zaken. Helder Hypotheek kijkt verder dan uw hypotheek lang is en geeft u een eerlijk en helder advies. Dat bespaart u gedurende de looptijd van uw hypotheek duizenden euro’s.