Werkwijze

Onze werkwijze

Bij een heldere werkwijze hoort een heldere uitleg!


Download ons dienstverleningsdocument


Niet uniek, maar wel helder

Transparant en onafhankelijk


Helder Hypotheek is volledig transparant over de hoogte van de beloning, die wij in rekening brengen bij de bemiddeling van uw hypotheek. Hiermee zijn wij niet uniek maar wel heel helder.

Ons beloningsmodel
U betaalt voor het advies en de bemiddeling van uw hypotheek. Daarnaast werken wij met een verrichtingentarief, zie ons dienstverleningsdocument.

Uw voordelen
Wij adviseren uitsluitend in provisieloze financiële producten.
Bij alle financiële instellingen is het mogelijk om op deze wijze te werken. Zij verwerken de provisie, die normaal gesproken aan de hypotheekadviseur betaald wordt, in de lening of de verzekering.
U geniet hierdoor van een lagere rente of lagere maandpremie of een hogere opbrengst aan het einde van de spaarperiode. Hiermee bent u veel voordeliger uit. Dat is pas wat wij noemen, een helder advies!

Conclusie

Het klantbelang staat bij ons altijd voorop.

Helder Hypotheek ontvangt, onafhankelijk van de hoogte of complexiteit van de hypotheek, dus altijd dezelfde vergoeding. Daarnaast doen wij zaken met alle grote hypotheekverstrekkers die samenwerken met intermediairs. Wij bemiddelen voor u in exact dezelfde hypotheken en verzekeringen als andere hypotheekadviseurs, alleen veel transparanter.

U bent er op deze wijze van verzekerd dat er geen ander belang is, dan u te voorzien van het hypotheekadvies dat het best past bij uw persoonlijke situatie. Daarnaast bent u bij de door ons gehanteerde werkwijze ook nog eens veel voordeliger uit.

Helder Horizon

Samen zetten we onze tanden in een veranderende woning- en hypotheekmarkt

Met Zwabber, onze Grande Basset Griffon Vendéen, hebben we een mascotte die veel gelijkenis vertoont met de wijze waarop wij onze diensten verlenen.

Kortom, u kunt uw financiële zaken met een gerust hart aan de adviseurs van Helder Hypotheek overlaten en genieten van een gezonde nachtrust.

Download onze brochure

"De beste hypotheek, is geen hypotheek"

Benieuwd?